خدیجه سلام‌الله الگوی تمام عیار زن مسلمان 

خدیجه سلام‌الله الگوی تمام عیار زن مسلمان
 به بهانه‌ی سالروز وفات بانوی بزرگ اسلام حضرت خدیجه سلام الله علیها

 حضرت خدیجه (س) که بود و چه کرد؟ شاید این اولین سوالی باشد که به ذهن هر مسلمانی می‌رسد اما ما خانم‌های مسلمان باید از زاویه‌ای دیگر به این سوال نگاه کنیم و به دنبال پاسخ آن باشیم. زیرا حساسیت نقش‌های زنانه چه در خانه و چه در اجتماع این مسئولیت را برای ما ایجاد می‌کند که بیشتر و عمیق‌تر به اهداف‌مان فکر کنیم. امروز به بهانه‌ی وفات حضرت خدیجه (س) برخی از ویژگی‌های اخلاقی ایشان را با هم مرور می‌کنیم تا زندگی این بانوی بزرگ اسلام را بیشتر از قبل الگوی خودمان قرار بدهیم.

 یک فعال همه جانبه
حضرت خدیجه پاکی و صفای روح خود را تنها در زهد و گوشه نشینی به دست نیاورده بود. ایشان در امور اقتصادی فعالیت‌های کلان داشتند و در اجتماع بسیار رفت و آمد می‌کردند. با همه‌ی این اوصاف ایشان همرنگ جماعت آن‌روزهای مدینه نشدند و دنباله‌روی نور هدایتی بودند که در دل‌شان روشن شده بود. زیرا آنقدر به اوضاع و شرایط سیاسی و اجتماعی و فرهنگی جامعه مسلط بودند که به راحتی قدرت تشخیص حق از باطل را داشتند. این نشان می‌دهد که بینش سیاسی و اجتماعی دُرست یک خانم از اوضاع جامعه تاچه اندازه می‌تواند در محیط پیرامون او و تربیت فرزندانش نقش داشته باشد. گذشته از این‌ها سواد سیاسی و فرهنگی خانم‌ها می‌تواند در بزنگاه‌های مهم اجتماعی، از ‌آن‌ها مبلغینی آگاه بسازد که می‌توانند نجات‌بخش قسمت عمده‌ای از اجتماع باشند.

 هم‌پای همسر
حضرت خدیجه در لحظات سخت و دشواری که بسیاری از مردان حاضر به همراهی پیامبر اسلام (ص) نبودند، در کنار ایشان حضور داشت و همواره بر اعتفادات خود ایستادگی می‌کرد. تحمل سختی‌ها تا این حدی که در تاریخ آمده، برای ما زن‌ها درس بزرگی است تا بتوانیم و تلاش داشته باشیم که در روزهای حساس زندگی کانون خانواده را هم‌چنان گرم و با محبت حفظ کنیم.

 در مسیر ایمان و اعتقاد
در روزهایی که شبه جزیره عربستان پر بود از اشرافی‌گری و جاهلیت، زنی مانند حضرت خدیجه (س) وجود دارد که نه تنها سرمایه مادی خود، که آرامشش را نیز با تمام وجود خرج پیامبر اسلام می‌کند تا به معارف مهمی که سنگ بنای اسلام است دست بیابد و آن معارف مهم را با صرف همه‌ی دارایی‌اش در راه تبلیغ اسلام، به مردم آن زمان نیز برساند. ایستادگی در مسیر ایمان و اعتقاد، نقطه عطف دیگری برای زنان مومن جوامع اسلامی تا آخر تاریخ است.

یک مادر بی‌نظیر
حضرت خدیجه (س) فقط یار و همراه پیامبر نبود، او آنقدر در مسیر خودسازی و پاکی رشد کرده بود که توانست پرورش دهنده فاطمه (س) شود و بعد از ایشان نسل پیامبر به واسطه حضرت زهرا (س) ادامه یابد. شاید این بُعد وجودی ایشان برای دختران و زنان این روزها پر رنگتر از سایر ابعاد زندگی شان باشد. چرا که مادری کردن با همه امکانات و راه‌حل‌های جدید باز هم در بخش تربیتی کاری خطیر است که جز آگاهی و الگوبرداری از بزرگانی همچون حضرت خدیجه (س) ما را به آنچه که می‌خواهیم نزدیک نمی‌کند.
#مهارتهای_زندگی

 @Khamenei_Reyhaneh

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.