رهایی از چنگال هیولای كلاس‌های تابستانی!

 رهایی از چنگال هیولای كلاس‌های تابستانی!

⁉️ آیا می دانستید فرزند شما از ابتدای شروع تحصیل تا پایان دوران متوسطه حدود چهار سال از عمر خود را در اوقات فراغت به سر می برد؟

‌ کلاس ها و موسسات رنگارنگ تابستانی بهترین راه برای پر کردن اوقات فراغت فرزندان ما نیستند كه این‌گونه با حرص و ولع آن‌ها را از كلاسی به كلاس دیگر می‌كشانیم. بیایید دست بچه‌هایمان را بگیریم و به کارگاه یا مغازه های مطمئنی که در اطراف‌ مان وجود دارد سری بزنیم. آشنایی با جامعه و کسب مهارت در یک شغل می‌تواند تاثیر بسزایی در آینده شغلی بچه‌ها داشته باشد. علاوه بر این یادگیری یک مهارت یا هنر نیز می‌تواند روحیه خودباوری و اعتماد به نفس را در فرزندان ما تقویت کند

 کلاس های تابستانی اولین و آخرین راه نیستند

 پدر و مادرها معمولا تابستان فرزند خودشان را به دو شکل پر می‌كنند. بعضی خانواده‌ها تعریف‌شان از واژه فراغت، بیکاری است. آنها معتقدند که فرزندشان باید اوقات فراغت خود را راحت و فارغ از دنیا و هر دغدغه و برنامه‌ای که در آن وجود دارد؛ بگذراند آنها در این ایام حتی برای ساعت خواب فرزندشان هم محدودیتی قائل نمی‌شوند و اجازه می‌دهند که بچه‌ها تا هر ساعتی که دلشان می‌خواهد بیدار باشند یا بخوابند. این در حالی است که اوقات فراغت از جمله زمان‌های با ارزش زندگی انسان است.

 عده ای دیگر اوقات فراغت فرزندشان را با انواع کلاس های آموزشی و هنری پر می کنند. کلاس هایی که فارغ از هزینه های بالای آن؛ در پایان تابستان هیچ ثمره و نتیجه‌ای به جز پر شدن ساعت‌های روز، برای فرزندشان ندارد. علاوه بر آن اشتغال مستمر و بدون وقفه فکری و عملی، موجب فشار ذهنی و خستگی جسمی فرزندشان می شود. به طوری که ممکن است بچه‌ها به تدریج نشاط و سرزندگی خود را از دست بدهند.

در گذشته های نه‌چندان دور، وقتی که پدر و مادرهای نوجوان‌های امروز، خودشان نوجوان بودند؛ اوقات فراغت خود را چگونه می گذراندند؟ هنوز مهر کارنامه های آخر سال خشک نشده بود که والدین دست فرزندشان را می گرفتند و به مکانیکی‌ها، بقالی‌ها، نجاری‌ها، نانوایی‌ها، خیاطی ها یا هر کارگاه یا فروشگاهی که اطراف منزلشان بود، سر می زدند. به این ترتیب با یک توافق نانوشته، دوره‌ی کارآموزی فرزندان شروع می شد. این کار مزایای زیادی داشت. خیلی از بچه‌ها در این دوران یک مهارت خاص را فرا می‌گرفتند و پس از پایان تحصیل‌شان به عنوان یک نیروی ماهر وارد بازار کار می‌شدند. برخی هم می‌توانستند درآمد اندکی کسب کنند و کمک خرج خانواده‌شان باشند.

#مهارتهای_زندگی

پرونده #اوقات_فراغت

 @Khamenei_Reyhaneh

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.