فاطمیون
یاس بوی حوض کوثر می دهد عطر اخلاق پیمبر می دهد ....
یاس بوی حوض کوثر می دهد عطر اخلاق پیمبر می دهد ....
#خواندنی | نوجوان و کار؟!
سوت پایان مدرسه ها که به صدا درآمد و تابستان آغاز شد، نو+جوان رنگ و بویی تازه گرفت…
از #کارستون گرفته تا #تابستان_تعطیل_نیست خبر از اتفاقات جدیدی میداد، انگار نو+جوان عزمش را جزم کرده بود تا مطلبی مهم را بیان کند!
شاید برای بعضیها سوال شده باشد که اصلا مگر نوجوان باید کار کند؟ چرا این همه توصیه به مهارت آموزی و کار کردن در تابستان؟! این سوالی ست که قرار است با هم به آن پاسخ بدهیم…
احتمالا دیدهاید که آهنگرها فقط زمانی میتوانند به آهن شکل بدهند که داغ است و منعطف، آهن که سرد بشود دیگر حالت پذیر نیست؛ قصه نوجوانی هم همینگونه است!
نوجوانی ما و آنچه در نوجوانی انجام میدهیم آینده ما را خواهد ساخت و مهم تر از آن، عادتهای ما را تشکیل میدهد…
به خودمان بستگی دارد که این ایام مهم را صرف چه کارهایی کنیم؟! اما باید بدانیم که روحیات ما در نوجوانی شکل میگیرد و این یعنی در نوجوانی ست که مشخص میشود ما آدمهایی کاری خواهیم بود یا تنبل و بیحال!
روحیه کارآفرینی خواهیم داشت یا منتظر میشویم تا برایمان کار ایجاد کنند، پس از شکستها زمین گیر میشویم یا دوباره شروع میکنیم و…
علاوه بر مطالب بالا، خوبی سن نوجوانی این است که دغدغهها کمتر است و وقتها آزادتر و در این فرصت میتوانیم مشاغل مختلف را امتحان کنیم تا بدانیم در آینده قصد داریم چه کاره باشیم؟!
و گرنه ما هستیم و یک سری شنیدهها از مشاغل مختلف که به نظر جذاب میآید اما وقتی وارد آن شدیم میبینیم علاقهای نداریم و اگر این اتفاق در سنین بالا بیفتد، به دلیل مسئولیتها و… نمیتوانیم به راحتی شغل عوض کنیم و دنبال شغل مورد علاقه خودمان باشیم.
از طرفی هم میدانیم در سال #رونق_تولید هستیم و باید بدانیم رونق تولید اتفاق نمیافتد مگر به رونق مشاغل تولیدی، حالا ماییم و دنیای مشاغلی که در تابستان فرصت داریم تا با آن آشنا شویم و سهم خودمان از رونق تولید را بشناسیم و به آن عمل کنیم…
پس اگر تا بحال دست به کار نشدهاید، حدود نیمی از تابستان باقی مانده و میتوانید از همین حالا شروع کنید و اگر دست به کار شدید، نو+جوان برای شما آرزوی موفقیت میکند…
نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
@Nojavan_khamenei
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط رخشاني زابل در 1398/05/13 ساعت 11:46:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |