حراجی‌‌‌ها و برندها

⁉️ چرا ما از حراجی‌‌‌ها و برندها خرید می‌کنیم؟

 خرید از برندهای مختلف خارجی، عمر زیادی در کشورمان ندارد و این موضوع درست از زمانی درمیان مردم رواج پیدا کرده است که این برندها دست به حراج‌های فصلی زده‌‌اند.
 برندهایی که با وجود مشکلات اقتصادی، درآمدهای ارزی کشور را صرف وارد کردن کالاهای لوکس و تجملی می‌‌کنند.
 در همین راستا بهتر است بدانیم برندها چگونه مصرف‌‌گرایی را تبلیغ می‌‌کنند ؟ 
دوتا بخر، سه تا ببر!
بسیاری از حراجی‌‌ها، با این ترفند که شما می‌‌توانید با خرید دو کالا، سومی را هدیه بگیرید، شما را به خرید بیشتر سوق می‌‌دهند. به این ترتیب، مصرف‌‌کننده برای بدست آوردن هدیه‌ی‌‌ مذکور، بیش از نیازش خرید می‌‌کند.
 حراج در زمان محدود
یکی دیگر از روش‌‌های فروش بیشتر برندها، مشخص کردن زمانی‌‌ کوتاه برای‌‌ حراج است. به‌‌عنوان مثال فقط یک هفته محصولات را با قیمت بسیار پایین به فروش می‌‌رسانند و به این ترتیب افراد وسوسه می‌‌شوند برای نیازی که در حال حاضر وجود ندارد، خرید کنند.

 چگونه در دام برندها و حراج‌‌های وسوسه‌‌کننده‌‌شان اسیر نشویم؟
 گول قیمت‌‌ها را نخورید
بسیاری‌‌ از حراجی‌‌ها با استفاده از خطای ادراکی مشتری‌‌ها را فریب می‌‌دهند. به عنوان مثال کالایی را به جای 100 هزار تومان، به قیمت 98 هزار تومان می‌‌فروشند. مصرف‌‌کننده از لحاظ روانی با قیمت 98 هزار تومان بیشتر از 100 هزار تومان کنار می‌‌آید.

 چاره چی‌‌ست؟
به کشورتان خیانت نکنید
خرید از برندها و محصولات خارجی‌‌ را از برنامه خود و خانواده‌تان حذف کنید زیرا با این کار به کارگران ایرانی و چرخه اقتصادی‌‌ کشور خودتان آسیب می‌زنید. متعصبانه از کالای‌‌ ایرانی و تولید داخلی‌‌ حمایت کنید.  

بر اساس نیاز خرید کنید؛ سعی کنید قبل از خرید - حتی‌‌ از محصولات داخلی‌‌ نیز - لیست نیازهای خانواده را بنویسید و کاملا براساس نیازهایتان خرید کنید. به این ترتیب احتمال اینکه با روشهای مختلف در دام خریدهای بیشتر و مصرف‌‌زدگی بیفتید، بسیار کمتر است.

 صرفا به این خاطر که قیمت کالایی کم است، آن را نخرید!
اگر کالایی در لیست نیازتان نیست، صرفا به این خاطر که قیمت آن کم است و ممکن است روزی به آن نیاز پیدا کنید، کالای‌‌ مورد نظر را نخرید.
 اگر با این روش پیش بروید احتمالا به زودی با کمدی از لباس‌‌های اضافی مواجه می‌‌شوید و خواهید دید بی‌‌آنکه خواسته باشید و موافق باشید، فرهنگ مصرف‌‌گرایی نه‌‌تنها در خانه شما هم نفوذ کرده، بلکه شما نیز به نوعی مبلغ این فرهنگ غلط بوده‌‌اید و خواهد بود.
#مهارتهای_زندگی

 @Khamenei_Reyhaneh

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.