فاطمیون
یاس بوی حوض کوثر می دهد عطر اخلاق پیمبر می دهد ....
یاس بوی حوض کوثر می دهد عطر اخلاق پیمبر می دهد ....
#خواندنی | امتحانِ امید و تلاش
یادداشتی از خانم دکتر #مرضیه_مدنیفر ؛ روانشناس، مشاور و مدرس دانشگاه
چه کسانی امسال نمره قابل قبولی خواهندگرفت؟
سال سختی را پشت سر گذاشتهای. هرچه اتفاق ریز و درشت و تلخ و شیرین بود امسال افتاد. میدانم این بالا و پایینهای روزگار کمی کلافه و نگرانت کرده. میفهمم چقدر چیزهای زیادی ذهنت را ممکن است آشفته کند. اما این را هم میدانم که این روزها و ساعتهای آخر برای تو، روزهای طلایی برداشت محصول است. زمانی که باید ذهنت را از آشفتگیها نجات بدهی، استرسها را مدیریت کنی و از زمان باقیمانده به بهترین نحو استفاده کنی و در آخر سعی کنی سر جلسه امتحان بالاترین بازدهی را داشته باشی. میپرسی چه طوری؟!
1- این چند روز هرچه قدر میتوانی از دنبال کردن اخبار و پرسهزدن در فضای مجازی دوری کن… اطلاعات مورد نیازت را در سایت سازمان سنجش چک کن و اجازه نده حرف و حدیثها، آرامش این روزهایت را برهم بزند.
2- چرا این جزوه را نخواندم و چرا فلان تست را نزدم و چرا از وقتم بهتر استفاده نکردم و کاش فلان اتفاق نیفتاده بود و کاش سوالها از این مبحث نباشد و کاش فلان رشته را قبول بشوم و خلاصه همه ای کاشهای گذشته و آیندهنگر را رها کن و فقط همین حالا را دریاب. همین لحظه طلایی اکنون.
3- این چند روز اصلا سراغ خواندن مطالب جدید یا سختی که قبلا متوجه نشدهای نرو، فقط مطالب قبلی را با آرامش مرور کن.
4- روز آزمون هم سعی کن احساسات خودت را مدیریت کنی، این را بدان که تو مدیر این عملیات مهم هستی تا اینجا وظیفه اصلیات خوب درس خواندن بوده و از اینجا به بعد مدیریت احساساتت خیلی مهمه. پس اجازه نده چیزی یا کسی ذهنت را آشفته کند. خودت هم درگیر فکر و خیالها نشو، اجازه بده فکر و خیالها عبور کنند. لازم نیست جلوی حرکتشان را بگیری ولی دنبالشان هم نکن. هر وقت مضطرب شدی چند تا نفس عمیییییق بکش و دلت را به خدا بسپار.
5- اینکه تو امسال در حد توان تلاشت را کردهای از همه چیز مهمتر و با ارزشتر است و در واقع نتیجه اصلی آزمون همین تجربهها و تغییرها و رشدی است که در تو ایجاد شده است. پس خوشحال باش چون بر اساس این ملاک قبولِ قبولی.
نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
@Nojavan_Khamenei
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط رخشاني زابل در 1399/05/31 ساعت 01:11:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |